Select Page

Форвита® Ц 500 mg – лента

31.52 ден

Ascorbic acid 500 mg

1 лента со 10 таблети

СЕ ПРЕПОРАЧУВА ПРИ:

  • Превенција и лекување на скорбут и хиповитаминоза Ц.
  • Дополнителна терапија при настинка и грип.
  • Дополнителна терапија при анемија за подобра апсорпција на препаратите со железо.

ДОЗИРАЊЕ

Возрасни: 1-2 таблети на ден


ШИФРА: FORVCR74

 

ТЕЛЕФОН

02 325 2300

СЛЕДЕТЕ НЕ