Select Page
Нема на
залиха

ANTI AGE Biocellular – крем против флеки

325.00 ден 227.00 ден

крем против флеки

40 ml

Мултикомпонентен крем кој помага во избелувањето на кожата и изедначувањето на тенот.

Содржи природен екстракт од јачмен, витамин Ц и пептиди од морска репа кои имаат депигментирачки ефект и ја намалуваат синтезата на меланинот.

Без парабени и вештачки бои.


Шифра: BIOCER17

Нема залихи

ТЕЛЕФОН

02 325 2300

СЛЕДЕТЕ НЕ