Select Page

Boswellia Immunoactive

538.00 ден

Eкстракт од темјан 400 mg

ЗА ПОДОБРУВАЊЕ НА ИМУНИТЕТОТ

60 вегетаријански капсули

Се препорачува при намален имунитет, хронични воспалителни процеси во зглобови, сврзни ткива, дишни патишта, дигестивен систем.


ДОЗИРАЊЕ
2-3 капсули на ден, после оброк.


ШИФРА: BOSWEL10
ТЕЛЕФОН

02 325 2300

СЛЕДЕТЕ НЕ