Select Page
Нема на
залиха

Brusnica Plus

586.00 ден

Екстракт од брусница 250 mg

ПОДОБРО ЗДРАВЈЕ НА УРИНАРНИТЕ ПАТИШТА

30 вегетаријански капсули

Се препорачува при чести уринарни инфекции за олесување на тегобите и превенција на повторливи инфекции.


ДОЗИРАЊЕ   

Над 18 години: 1 до 2 капсули на ден со поголема количина на течност.


ШИФРА: ….

Нема залихи

ТЕЛЕФОН

02 325 2300

СЛЕДЕТЕ НЕ