Select Page
Нема на
залиха

CANNABO – балсам за усни

347.00 ден

50 mg CBD / 10ml

ЗАШТИТУВА-ХИДРИРА-РЕГЕНЕРИРА

Туба од 10 ml

  • Балсам за усни со CBD 50 mg, бадемово масло и витамин Е.
  • Ги заштитува и негува сувите и испукани усни.

ШИФРА: CANNAB34

Нема залихи

ТЕЛЕФОН

02 325 2300

СЛЕДЕТЕ НЕ