Select Page
Нема на
залиха

CANNABO – дневен крем – ноќен крем – балсам за усни

1,306.00 ден

ДНЕВЕН И НОЌЕН КРЕМ

50 mg CBD/50 ml

ДЕТОКСИЦИРА – ЗАШТИТУВА – ХИДРИРА – РЕГЕНЕРИРА

Туби 50 ml

  • Дневен крем со CBD 50 mg, хијалурон, колаген, витамин E и пантенол.
  • Ноќен крем со CBD 50 mg, хијалурон, колаген, ретинол, витамин E и пантенол.
  • Има anti-age ефект, детоксицира, хидрира, регенерира и заштитува од предвремено стареење на кожата.

 

БАЛСАМ ЗА УСНИ

50 mg CBD / 10ml

ЗАШТИТУВА-ХИДРИРА-РЕГЕНЕРИРА

Туба од 10 ml

  • Балсам за усни со CBD 50 mg, бадемово масло и витамин Е.
  • Ги заштитува и негува сувите и испукани усни.

ШИФРА: CANAKC05

Нема залихи

ТЕЛЕФОН

02 325 2300

СЛЕДЕТЕ НЕ