Select Page

CANNABO – масло за масажа

955.00 ден

150 mg CBD / 150ml

РЕЛАКСИРА-ХИДРИРА-РЕГЕНЕРИРА

Пластично шише од 150 ml

  • Масло за масажа со CBD 150 mg, семе коноп, масло од лаванда, витамин E, бадемово масло.
  • Релаксира, ги намалува воспалението, болките, напнатоста, вкочанетоста на мускулите и зглобовите.

ШИФРА: CANNAB37

ТЕЛЕФОН

02 325 2300

СЛЕДЕТЕ НЕ