Select Page

CANNABO – ноќен крем

562.00 ден

50 mg CBD / 50ml

ДЕТОКСИЦИРА-ЗАШТИТУВА-ХИДРИРА-РЕГЕНЕРИРА

Туба од 50 ml

  • Ноќен крем со CBD 50 mg, хијалурон, колаген, ретинол, витамин E и пантенол.
  • Има anti-age ефект, детоксицира, хидрира, регенерира и заштитува од предвремено стареење на кожата.

ШИФРА: CANNAB31

ТЕЛЕФОН

02 325 2300

СЛЕДЕТЕ НЕ