Select Page

CANNABO – Ревен плус

721.00 ден

225 mg CBD/150 ml

СМИРУВА ВОСПАЛЕНИЕ- ПОДОБРУВА ЦИРКУЛАЦИЈА-ПОДОБРУВА ЛИМФНА ДРЕНАЖА

Туба 150 ml

  • Крем за вени со природен CBD и растителни екстракти од див костен, арника и винова лоза.
  • Го намалува чувството на замор, тежина, оток и болка во нозете.

ШИФРА: CANNAB45

ТЕЛЕФОН

02 325 2300

СЛЕДЕТЕ НЕ