Select Page

CANNABO – антицелулитен гел

701.00 ден

150 mg CBD / 150ml

НАМАЛУВА МАСНИ НАСЛАГИ-ПОДОБРУВА ЦИРКУЛАЦИЈА-ПОДОБРУВА ЛИМФНА ДРЕНАЖА

Туба 150 ml

  • Антицелулитен гел со природен CBD и растителни екстракти од бршлен, див костен, готу кола, семки од грозје, кофеин и витамин Е.
  • Ја спречува појавата на целулит. Помага во детоксикација и ревитализација на структурата на кожата.

ШИФРА: CANNAB44

ТЕЛЕФОН

02 325 2300

СЛЕДЕТЕ НЕ