Select Page
Нема на
залиха

CANNABO – дневен крем – ноќен крем – крем за раце

1,327.00 ден

ДНЕВЕН И НОЌЕН КРЕМ

50 mg CBD/50 ml

ДЕТОКСИЦИРА – ЗАШТИТУВА – ХИДРИРА – РЕГЕНЕРИРА

Туби 50 ml

  • Дневен крем со CBD 50 mg, хијалурон, колаген, витамин E и пантенол.
  • Ноќен крем со CBD 50 mg, хијалурон, колаген, ретинол, витамин E и пантенол.
  • Има anti-age ефект, детоксицира, хидрира, регенерира и заштитува од предвремено стареење на кожата.

 

КРЕМ ЗА РАЦЕ

50 mg CBD / 10ml

ЗАШТИТУВА-ХИДРИРА-РЕГЕНЕРИРА

Туба од 50 ml

  • Крем за раце со CBD 50 mg, екстракт од невен, витамин E и пантенол.
  • Штити , хидрира, регенерира и заштитува од предвремено стареење на кожата.

ШИФРА: CANAKC04

Нема залихи

ТЕЛЕФОН

02 325 2300

СЛЕДЕТЕ НЕ