Select Page
Нема на
залиха

CANNABO Herp – крем

670.00 ден

200 mg CBD / 30g

СМИРУВА ВОСПАЛЕНИЕ – ЗАШТИТУВА – РЕГЕНЕРИРА

Туба од 30 g

  • Крем за усни со CBD 200 mg, екстракт од цвет од невен, екстракт од цвет од кантарион, цинк оксид и талк.
  • Намалува болка, печење, чешање и помага во сушење на меурчињата предизвикани од herpes simplex.

ШИФРА: CANNAB36

Нема залихи

ТЕЛЕФОН

02 325 2300

СЛЕДЕТЕ НЕ