Select Page

Cellugel 250ml – АНТИЦЕЛУЛИТЕН ГЕЛ

466.00 ден

Антицелулитен гел

250 ml

Содржи екстракт од бршлен, кофеин, костен, семки од грозје, centella asiatica.

Ја подобрува циркулацијата, лимфната дренажа, отстранувањето на токсините, ја измазнува кожата, го подобрува изгледот, еластичноста и тонусот.


ШИФРА: CELULR31

ТЕЛЕФОН

02 325 2300

СЛЕДЕТЕ НЕ