Select Page

Cinnamon + Zn

254.00 ден

Екстракт од цимет 250 mg + цинк 5 mg.

ПРИРОДЕН НАЧИН ЗА РЕГУЛИРАЊЕ НА ШЕЌЕРОТ ВО КРВТА

30 вегетаријански капсули

Го регулира нивото на шеќер во крвта преку подобрување на искористеноста на инсулинот.


ДОЗИРАЊЕ      

Над 18 години:  1-2 капсули дневно.


ШИФРА: CIMETR10

ТЕЛЕФОН

02 325 2300

СЛЕДЕТЕ НЕ