Select Page

Heaven7 REVEN- крем за вени

448.00 ден

Крем за вени

125 ml

Содржи природни екстракти од див костен, винова лоза и арника.

Ја подобрува циркулацијата, венскиот тонус, ги зајакнува капиларите, го олеснува чувството на болка, замор и тежина во нозете.


ШИФРА: REVENR31

ТЕЛЕФОН

02 325 2300

СЛЕДЕТЕ НЕ