Select Page

Lycopen + Витамин E

473.00 ден

Екстракт од домат 300 mg (мин. 15 mg природен ликопен), Витамин Е 10 mg

МОЌЕН ПРИРОДЕН АНТИОКСИДАНС

30 вегетаријански касули

Ја заштитува кожата од предвремено стареење, го заштитува кардиоваскуларниот систем, го подобрува имунитетот.


ДОЗИРАЊЕ      

Над 18 години 1 капсула на ден после јадење.


ШИФРА: LIKOPR10

ТЕЛЕФОН

02 325 2300

СЛЕДЕТЕ НЕ