Select Page

Pumpkin+Zn Aktiv x 30

299.00 ден

Екстракт од тиква 300 mg + цинк 5 mg

ПРИ ЗГОЛЕМЕНА ПРОСТАТА И ПОТЕШКОТИИ СО МОКРЕЊЕТО

30 таблети

Помага во одржување на нормална функција на уринарните патишта, мочниот меур, простатата, хормонскиот баланс кај мажи.


ДОЗИРАЊЕ       

1 таблета на ден


ШИФРА: PUMPZN11

ТЕЛЕФОН

02 325 2300

СЛЕДЕТЕ НЕ