Select Page

Salvisept C

127.00 ден

Екстракт од жалфија 80 mg + витамин Ц 30 mg + пантенол 3 mg

АНТИСЕПТИК ЗА УСТА И ГРЛО

20 ориблети

Помага при воспаленија, болки во грлото и го олеснува заздравувањето на слузницата.


ДОЗИРАЊЕ

Може да се користи секојдневно по повеќе пати на ден.


ШИФРА: SALVIS10

ТЕЛЕФОН

02 325 2300

СЛЕДЕТЕ НЕ