Select Page

GREEN SHOP

РЕСЕПТ

Антисептици И Дезинфициенси

  • Ефикасни антисептици и дезинфициенси за раце и површини
  • Содржат висок процент на алкохол
  • Имаат потврдена микробиолошка ефикасност
  • Ја штитат и негуваат кожата

Ресепт гел

Ресепт раствор

Green Shop

адреса

Кеј 13 Ноември Градски Трговски Центар сутерен локал 41

ТЕЛЕФОН

02 325 2300

СЛЕДЕТЕ НÉ